ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

About Us

Kyriakos Homes

Στην Kyriakos Homes, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκευαστικές υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας, βασιζόμενοι στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και την καινοτομία.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς:

Επαγγελματισμός και Αφοσίωση: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Καινοτομία και Προοδευτικότητα: Είμαστε διαρκώς ανοιχτοί στις νέες ιδέες και τις τεχνολογικές εξελίξεις, για να προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας.

Εξατομίκευση και Εξυπηρέτηση: Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη και βοήθεια.

Αξιοπιστία και Διαφάνεια: Τηρούμε πάντα τις υποσχέσεις μας και παρέχουμε διαφανείς πληροφορίες στους πελάτες μας για την πορεία της εργασίας ή της συνεργασίας μαζί τους.

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας και πάντα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Εάν χρειάζεστε [το προϊόν ή την υπηρεσία σας], είμαστε εδώ για εσάς.

Ομαδικότητα

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι αγαπούν τον τομέα τους και είναι προσηλωμένοι στο να παρέχουν λύσεις υψηλής ποιότητας.

Στόχος

Στοχεύουμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές και αξιόπιστες λύσεις κατασκευής που θα υπερκεράσουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Λειτουργικότητα

Επικεντρωνόμαστε στην επίτευξη της βέλτιστης λειτουργικότητας, της αισθητικής και της ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

325

Revenue in 2017 (Million)

525

Collaegues & Counting

302

Successfully Project

25

Year of experience

The Team

Our Experts

Mike Rich

Lead Architect

Jenny Smith

Head Engineer (US)

George Doe

Head Engineer (CN)

Maria Jay

Head Engineer (AU)

Sustainability

Committed To Keep People Healthy & Safe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

We Follow Best Practices

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

Trust and Worth

Our Clients